Gott nytt år!

Jag varken vet eller bryr mig om någon följer bloggen men vill önska ett gott nytt år till den/dem som gör det!
Är med ett par familjevänner och min bror i mitt rum och de läser Guinness World Records-böcker(som varje år). Själv så kan du nog lista ut vad jag gör... Ska till Tyskland imorgon, kanske bloggar därifrån men antagligen inte. Ska lägga upp lite bilder när jag kommer hem! Lyssnar på just nu:

Simon anställd på Windows?

Låter som Simon från Simon och Thomas har fått jobb hos Windows.
Min bild, stjäl ni min bild bussar jag Wolverine på er.

The sims 2: Livet i Lägenhet

Wihi! Köpte det i...förrgår. Funkar utan buggar, ändras väl eftersom jag installerat Inteen nu, får se det imorgon. Även laddat ner en massa betalsaker från bootyn, mest Peggy. Fullständigt onödigt att veta. Och ja, TS2 äger TS3.
Bilder kommer...

Renegade Five - Running in your veins


Kort fanhistoria för vår allas Garfield Logan

Är ett stort fan av Teen Titans och har skrivit en väldigt kort novell om BB...Jag äger vargen Teen titans eller någon av karaktärerna utom Edge och Yan.

 

När månen lyste över ödelandet mellan städer sprang jag mot Central city. Jag,Garfield Logan,hade varit från mitt team i tre-fyra år vid det laget. När mina kommunikator började pipa sov jag djupt och inte för än till gryningen fick jag reda på att vi skulle sammanstråla i Central city en sista gång. Jag hade varit Beast boy,den glada formbytaren och varit förälskad i Raven,något jag aldrig fick tillfälle att berätta. Då var jag kort,grön,tunn och hopplöst kraftlös,jag var helt förändrad nu,och mutantmärkt. Nu var jag lång,muskellös,grön och otroligt kraftfull. När gryningen kom tittade jag ut över den helt förvandlade staden,allt var teknologiskt och stora robotar patrullerade gatorna i jakt på mutanterna,oss. Av intrycken att döma var de vid Star labs och jag fångade upp Yans svaga lukt,en lukt jag inte känt på så länge. Jag saknade verkligen den svarta vargen, Edge(slagsmålsdrottningen), Raven(min första kärlek), Cy(min bästa vän), Robin(min ledare) och Star(vår egen sol),även om jag klarade mig bra utan dem. Jag smög mig in till Star labs och väntade. Jag var i min mörkgröna vargform när de sprang in. För sent insåg jag att de började attackera mig,jag kunde ingenting göra när vassa föremål rev upp min kropp och elden brände min redan ärrade hy.

-Sluta!Edges röst ekade genom salen och jag såg en skymt av hennes bleka hy och röda ögon med de vertikala pupilrarna. Jag blev människa igen och drog mig ut i ljuset. Ett förvånat,ångerfullt och chockat sus gick genom gruppen av mina forna vänner.

- Beast boy... De stirrade på mig när jag föll ner på knä.

- Jag trodde inte ni skulle vara dem som dödade mig,sa jag med den konstiga glimt i ögonen inte ens jag kände igen.


Julklappar

Ok,jag har nästan noll koll just nu,kan ju lägga upp vad min familj ska få så länge...
De som kommer:
Mamma - Ljusstakar
Pappa - Playlist Spotify och presentkort på att jag ska hjälpa till med frukosten 3 gånger.
Bror - Skrivblock och ett par fårskinnstofflor,om jag hittar dem.
Morfar - Mamma fixat(Hoppas jag)
Moster Anita - Se ovan
Farmor - Presentkort på icke klar skylt,någon form av teckning.
Farfar - Tändare
Kommer ej:
Moster Ingegärd - Servetter
Moster Eva - Minns ej(Smarta jag)

Veckans AMV

Jag ska börja med något jag kom på,veckans AMV. Ett AMV är en musikvideo med anime klipp/bilder, AnimeMusicVideo alltså. Först ut är en gammal favorit.
Musik: Angel of Darkness
Artist: Alex C. feat. Yassmin
Anime: Teen titans

Eclipse

Efter som jag nästan inte har något annat att skriva om tänker jag skriva om Eclipse/Ljudet av ditt hjärta.
Den är min favoritbok i Twilight-serien,mest för att Jasper omnämns rätt mycket. Jasper är min favoritkaraktär i böckerna,fast jag hatar hans utseende i filmen, antagligen på grund av hans förflutna och hans personlighet. Jag har något allvarligt problem med bikaraktärer,de är allra intressantast och står inget om. Har läst Eclipse på svenska och har börjat på engelska,den håller fortfarande.

RSS 2.0