Dagens låt 13/3


Saker man inte gör...

  • Ser melodifestivalen.
  • Spelar The sims 3 eftersom 2:an kraschat, dock än på det.

Dagens låt

Btw, känner du för att få gratis tuggummi?
Gå då in här: http://www.tuggummin.se/?r=1308

Dagens låt!


Veckans sammanfattning

Hade jämställdhetsdag på skolan i torsdag(vi, 6B och 5B). Det var lite...knäppt. Först pratade dem lite om internationella kvinnodagen sen delade de upp tjejer och killar. Vi tjejer Tränade på att gå in i varandra, för man ska ju inte vika undan för folk utan dem ska vika undan för oss. Sen fick vi lära oss att skrika nej... På slutet fick vi lära oss ett par slag om man skulle bli överfallen. Ett är dödligt om man tar i för hårtett kan göra motståndaren blind och ett kan sparka knäna ur led, mycket trevligt. Eftersom jag gått drygt två år i karate tidigare kändes det som jag skulle kunna komma upp med smartare saker. Jag skulle sikta på näsbenet.

I onsdags(tror jag) satt vi också i klassrummet och försökte jobba. Mina två bordskompisar(den tredje vägrar komma till skolan) satt och höll på så jag klappade till den närmaste med ett engelskalexikon. Min klassföreståndare blev väldigt arg och min bordskompis började gråta så jag stack ut i korridoren för att jobba matte. Sen skulle vår hjälplärare reda ut saken så vi pratade lite, det vi kom fram till var att dem två andra skulle sluta fnittra och att jag skulle försöka kontrollera mitt humör samt att hon som jag slog skulle byta plats snett över bordet. Vi sa förlåt till varandra i fredags eftersom vi egentligen, trots allt, är rätt bra vänner.

I torsdags bidrog jag till fjortisjakten. Två stycken stod och förde oväsen så jag skallade dem med varandra, vi hade en vikarie som inte skällde speciellt mycket, sa förlåt till dem i fredags med. Dumt och väldigt impulsivt gjort, jag vet, jag vet att jag inte borde gjort det, ibland kan jag bara inte kontrollera mig.

Idag, just nu är mammas två systrar och deras män här. De sitter i vardagsrummet och snackar om folk jag aldrig hört om, som vanligt. Jag och pappa(göteborgare) är lite outsiders i sådana samtal. Dessutom tråkar dem ut mig rejält.
Lastade ved tidigare idag, dock mer slänga ner från högre pall än lastning.

Den? Vilken Den? Vad pratar vi om?


Längst ner...(Förlåt för storleken...)

RSS 2.0