Kokoro

Bästa videon med trean jag någonsin sett.

Simssagan

Anledningen till att den inte blev av var att mitt sims helt enkelt dog. Bilderna är dessvärre borta men jag kan säga att Plague vann.

Dagens musik och fråga

Någon annan som hatar Youtubes nya design?

I'm Alive

Bah... Har inte orkat blogga på ett bra tag nu, först var jag sjuk och nu är jag nere i en sån där förbannad depperiod. Man kan väl säga att världen tycker jag haft det för bra, för länge. Skulle vart på läger idag till exempel men det blev inställt eftersom det var för få som anmälts sig. Andra lägret i rad alltså. I tisdags missade jag läsecirkeln jag brukar gå på, dessutom var ingen hemma så jag hade fått cykla två mil i det fina duggregnet. Storbråkade med brorsan i torsdag. På det hela taget kan man säga att mina kvällar, delar av dem, gått åt till att gråta, det hjälper ju inte heller att de vuxna inte fattar något alls.
I går kväll bearbetade jag ett litet tal om depression och självmord som mina klasskompisar ska få höra när tillfälle ges. Sammanfattat är det väl ungefär det här: "Folk som skär sig och försöker begå självmord vill att folk ska se att de mår dåligt, att verkligen begå självmord är en sista utväg. I alla fall för en del, det finns andra, tyvärr." Säg vad ni vill om den saken, det är så jag känner i alla fall.
Något som är rätt bra är att jag fått köpa member på Runescape, nördigt, kanske det men jag bryr mig inte.

RSS 2.0